Over ons

Over Normec Groen Agro Control

In 2021 is Groen Agro Control onderdeel geworden van Normec Foodcare. Dit heeft geleid tot een unieke combinatie van expertise op het gebied van kwaliteit, label en smaak. Wat 27 jaar geleden begon als een klein lab is uitgegroeid tot een uniek bedrijf met geavanceerde laboratoria en onderzoeksfaciliteiten in Nederland en Peru en een uitgebreid internationaal agentennetwerk. Vandaag voert Normec Groen Agro Control laboratoriumanalyses uit voor de tuinbouw, de groente- en fruitindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast richt het bedrijf zich samen met partners op innovatieve onderzoeksprojecten.

We staan voor je klaar

De collega’s onderscheiden zich door een doelgerichte instelling en vakkennis. Op basis van de nieuwste inzichten en technieken ontwikkelen we adviezen, expertises en innovaties. Door de ontwikkelingen en keten-integratie in de sector neemt ook de behoefte toe aan de objectieve metingen en specialistisch advies dat Normec Groen Agro Control aanbiedt.

De werkzaamheden van Normec Groen Agro Control zijn gegroepeerd rond twee centrale thema’s: optimale productie en kwaliteit en optimale voedselveiligheid. De missie van Groen Agro Control is om met onze expertise onze klanten optimaal te laten presteren. Wij analyseren, onderzoeken, structureren, zodat jouw onderneming beter kan presteren.

Internationale partners

Wij werken wereldwijd en we hebben in veel verschillende landen partnerbedrijven die onze analyses en diensten toegankelijk maken. Een aantal van deze partners zie je in onderstaande kaart. Indien gewenst kunnen we jou in contact brengen met een van onze partners.

 

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? We staan voor je klaar.

Neem contact op