Monsters

Aanmelden & ophalen

We hebben verschillende manieren om monsters bij ons aan te melden. Wij attenderen je er op dat er specifieke richtlijnen zijn voor de monstername, verpakken en ophalen.

Monsters aanmelden via het webportaal

Je kunt de monsters, die je naar Normec Groen Agro Control gaat sturen of die opgehaald moeten worden, aanmelden via het webportaal. Voor de optimale gebruikerservaring raden wij om Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla FireFox te gebruiken als browser voor het aanmelden van monsters.

Monsters aanmelden

Klik op ‘inloggen’ om monsters aan te melden. Je vult hier de gegevens van jouw monsters en de gewenste analyses in. Ben je een klant en heb je een inlog voor Residuweb, Fertiweb en/of Netfood? Dan kun je die inloggegevens gebruiken.

Als je nog een inloggegevens hebt, kun je die hier aanvragen

Monsters aanmelden zonder inloggen

Wil je monsters aanmelden zonder in te loggen? Dat kan. In dat geval kun je hieronder jouw klantgegevens invullen, de datum en het tijdstip vermelden dat de monsters klaar staan.

Om het onderzoek goed te laten verlopen moeten monsters vergezeld gaan met een opdrachtformulier. Vergeet dus niet om een ingevulde opdrachtformulier bij de monsters toe te voegen.

Aanmelden zonder in te loggen

Monster ophaal service

Ophaal adres

Spoedanalyse?(Vereist)
Opdrachtformulier(Vereist)
Monstername door Normec Groen Agro Control(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.