Diensten

RHP

RHP certificering

RHP (Regeling Handelspotgrond) is een onafhankelijke certificeringsorganisatie die zich richt op de kwaliteit van substraten, potgronden en bodemverbeteraars voor de professionele tuin- en landbouwsector. Het RHP-keurmerk staat wereldwijd bekend als een symbool van hoogwaardige, veilige en duurzame producten.

RHP in het kort 
  • Verbetert bedrijfsimago en vergroot het vertrouwen van klanten
  • Bewijs van inzet voor kwaliteit en duurzaamheid
  • Voldoet aan strenge normen voor samenstelling, veiligheid en milieuvriendelijkheid
  • Ondersteuning met expertise en analyses voor RHP-certificering

Waarom een RHP-certificering?

Het behalen van een RHP-certificaat is een bewijs van kwaliteit in de agrarische sector. Het certificaat garandeert dat jouw producten voldoen aan strenge normen op het gebied van samenstelling, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor RHP-certificering, laat je zien dat je inzet voor kwaliteit en duurzaamheid. Wat niet alleen jouw bedrijfsimago versterkt, maar ook het vertrouwen van jouw klanten vergroot.

Hoe kan Normec Groen Agro Control jou helpen?

Bij Normec Groen Agro Control begrijpen we het belang van RHP-certificering voor jouw bedrijf. Ons team van experts staat voor jou klaar om advies te geven over de benodigde analyses voor de RHP-certificering. Daarbij kunnen wij deze analyses voor jou uitvoeren. Met onze ervaring in de agrarische sector en onze uitgebreide ervaring in certificering, bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Wil je meer informatie over RHP-certificering analyses en hoe Normec Groen Agro Control jou kan helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar voor jou.

Neem contact met ons op

Gerelateerde diensten