Monstername

Monsters

Monsters vormen de essentie van ons werk. De monsters bevatten de antwoorden op jouw vragen. Wij hebben een correct monster nodig om de verschillende analyses uit te voeren. De combinatie tussen de juiste analyse en het juiste monster is belangrijk. Of het nu gaat om gewasbescherming, bodem, water of voedsel, wij bieden uitgebreide analyses en adviezen om jou te ondersteunen.

Nieuwe klant of aanmelden?

Nieuwe klant

Indien je voor het eerst monsters bij ons laat analyseren hebben we jouw bedrijfsgegevens nodig om een account aan te maken.

Begin hier

Aanmelden & ophalen

We hebben verschillende manieren om monsters bij ons aan te melden. Wij attenderen je er op dat er specifieke richtlijnen zijn voor de monstername, verpakken en ophalen.

Begin hier

Meer informatie

Opdrachtformulieren

Een goede omschrijving van de monsters en de gewenste analyse helpt ons om efficiënt te werken. Hiervoor vragen we je om een opdrachtformulier te gebruiken.

Lees meer

Richtlijnen

Wij attenderen je er graag op dat er specifieke richtlijnen zijn voor de monstername, het verpakken en het ophalen.

Lees meer

Monster hoeveelheid

Het is belangrijk dat je de juiste hoeveelheid inlevert van een monster. Dit verkleint de kans op vertraging van de analyse en vergroot de snelheid waarmee je de resultaten ontvangt.

Lees meer

Monster materialen

Het is belangrijk om voor elk type monster in combinatie met de gewenste analyse het juiste materiaal te gebruiken. In de onderstaande documenten vind je de materialen die wij bij voorkeur voor jouw monsters inzetten.

Lees meer

Verzending van buiten de EU

Voor monsters die van buiten de EU naar ons verzonden worden kan het zijn dat er bijzondere maatregelen gelden en er een transportdocument of importvergunning vereist is.

Lees meer