Diensten

Voedingswaarden

Voedingswaarden

Consumenten hechten steeds meer waarde aan de voedingswaarden van voedingsmiddelen. Ze willen graag weten wat ze precies binnenkrijgen. Of het nou gaat om brood, paprika of koekjes. De inhoudsstoffen en voedingswaarden duidelijk te communiceren, helpt je om transparant te zijn. Daarom biedt Normec Groen Agro Control verschillende diensten om de inhoudsstoffen en voedingswaarden van jouw producten te analyseren en controleren.

Voedingswaarden in het kort
  • Geeft de mogelijkheid om transparant te zijn
  • Analyse van inhoudsstoffen en voedingswaarden

Wat kunnen wij analyseren?

  1. Analyse van inhoudsstoffen: We voeren grondige analyses uit om de aanwezigheid en concentratie van verschillende inhoudsstoffen in jouw producten te bepalen, waaronder eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels en meer.
  2. Bepaling van voedingswaarden: We berekenen de voedingswaarden van jouw producten op basis van de gevonden inhoudsstoffen, inclusief calorieën, voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen, en andere belangrijke voedingsparameters.
  3. Etikettering: We bieden deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw productetiketten voldoen aan de geldende regelgeving en richtlijnen voor voedingswaarde-etikettering.

Vragen? Wil je meer informatie over onze diensten op het gebied van voedingswaarden? Of heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Gerelateerde diensten